dijous, 16 d’abril del 2009

Això ja ve de lluny


Acabem de sentir declaracions segons les quals les màximes autoritats municipals desconeixien l'actual situació insalubre del Mirador de Balaguer, i en què semblava que això era una cosa recent que no van poder observar en la seua darrera visita a Sardenya (http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=1351; http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=1353).

Doncs aquí teniu la notícia de l'any 2003 d'un diari digital de l'Alguer en què ja es denuncia la situació de degradació del Mirador de Balaguer, i en què ja hi havia les mateixes intencions de remodelació que ara sentim del Síndic alguerès.

http://notizie.alguer.it/n?id=567

Recordem que la darrera visita oficial de membres del consistori balaguerí a l'Alguer data de 2007, quatre anys després d'aquesta notícia en què ja es parla de la situació "di degrado" del Mirador.

Aquí teniu també una altra notícia que corrobora que el problema del Mirador és "da lunghi anni", i que sota el títol Sdegno dalla Catalogna (en al.lusió a la queixa del Casal Pere III) exposa les primeres conseqüències dins de la ciutat de l'Alguer de la nostra denúncia:

http://notizie.alguer.it/n?id=23407