dimecres, 23 de setembre del 2009

XIMENIS I BILBENY TAMBÉ SERAN A LA TROBADA ORGANITZATIVA DE BALAGUER. Dissabte 26 de setembre, a les 6 de la tarda, al Casal Pere III


Josep Manel Ximenis i Jordi Bilbeny, tots dos membres de la Comissió Organitzadora per a la Consulta per la Independència a Arenys de Munt, seran a Balaguer el proper dissabte a les 6 de la tarda a la seu del Casal Pere III, en el marc de la convocatòria que aquesta entitat ha fet a totes les persones i els col.lectius interessats en l’organització de la consulta per la independència a Balaguer i comarca.

Josep Manel Ximenis és regidor de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, i va ser qui va presentar i defensar la moció que va permetre la consulta en el consistori d’aquesta localitat. Jordi Bilbeny és membre del Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació (MAPA), l’entitat d’Arenys de Munt que ha portat endavant bona part de la iniciativa de la consulta popular.

Ximenis i Bilbeny seran a Balaguer per aconsellar i assessorar totes aquelles persones i col.lectius que decideixin de participar en l’organització d’una consulta per la independència a la nostra comarca, i alhora per respondre a tots els balaguerins i tots els noguerencs tots aquells dubtes que tinguin sobre la consulta que ha de celebrar-se properament o sobre la que ja va tenir lloc a Arenys de Munt.

Recordem que per a aquest dissabte el Casal Pere III convoca totes les entitats, les organitzacions i les persones a títol individual de Balaguer i d’altres punts de la Noguera interessades a participar en el procés d’organització de la consulta per la independència, i que el Casal ja ha manifestat que cal una implicació del conjunt del teixit social i associatiu de Balaguer i de la Noguera per dur-la a terme, i que tothom que hi vulgui prendre part hi serà benvingut.

Aquesta primera trobada servirà per fixar els fonaments que permetran que la nostra ciutat i la nostra comarca puguin opinar lliurement a través d’unes urnes sobre l’estatus polític del nostre país, i que per tant puguin exercir un dret democràtic elemental.

Si formeu part d’una entitat o de qualsevol tipus de col.lectiu, o si simplement hi esteu interessats a nivell individual, us esperem el proper dissabte.

Per al bon desenvolupament de la trobada, us preguem que confirmeu amb antelació la vostra assistència al correu electrònic del Casal Pere III: casalpereiii@gmail.com

Us preguem també que feu arribar aquesta convocatòria a totes les persones i col.lectius que hi puguin estar interessats.



Notícies a la xarxa que recullen la iniciativa i les adhesions a la convocatòria (l'anirem actualitzant). Si ens en deixem cap, feu-nos-ho saber al correu del Casal:

Ràdio Balaguer: Convocatòria de dissabte, 26 de setembre

ADN-Agència EFE: Convocatòria de sidddabte, 26 de setembre

Segre Digital: Balaguer s'adhereix a la consulta sobre la independència

Ràdio Balaguer: La Penya Barcelonista de Balaguer i Comarca se suma a la convocatòria

La CUP dóna suport a la convocatòria del Casal

La Vanguardia: Els promotors de la consulta d'Arenys "fan campanya" a Balaguer

EuropaPress: Els promotors de la consulta d'Arenys "faran campanya" a Balaguer

Terra.es : Els promotors de la consulta d'Arenys seran a Balaguer

Què: Els promotors de la consulta d'Arenys seran a Balaguer

Racó Català: Consultes per la independència a la Noguera

El Debat: Els promotors de la consulta d'Arenys "faran campanya" a Balaguer

ABC: Els promotors de la consulta d'Arenys "assessoraran" a entitats de Balaguer sobre el procés

Ràdio Balaguer: L'alcalde de Balaguer parla de la convocatòria del Casal i es posiciona contra l'aval institucional de la consulta

Suport Ponent: Convocatòria per a la consulta al Casal

El Punt: La comissió de la consulta assessorarà el procés de Balaguer

20 minutos: Els promotors de la consulta d'Arenys "faran campanya" a Balaguer

Vilaweb: Ximenis i Bilbeny seran a Balaguer

Facebook: Més de 350 adherits a la proposta de fer una consulta a la Noguera

Segre.com: Els promotors d'Arenys, a Balaguer

Llibertat.cat: El Casal Pere III convoca entitats i persones interessats a promoure consultes

Bondia: Els impulsors de la consulta d'Arenys seran a Balaguer

Lleida.com: Els promotors de la consulta d'Arenys "faran campanya" a Balaguer