dilluns, 21 de setembre del 2009

CONVOCATÒRIA ORGANITZATIVA PER A LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA

Dia: dissabte, 26 de setembre de 2009
Hora: 18:00 hores
Lloc: seu del Casal Pere III (carrer Santa Anna, 12)




Des del Casal Pere III – Ateneu de Balaguer convoquem totes les entitats, les organitzacions i les persones a títol individual de Balaguer i d’altres punts de la Noguera interessades a participar en el procés d’organització de la consulta per la independència, dins de l’onada de consultes que tindran lloc arreu del territori ben aviat, seguint els passos inicats per la localitat d’Arenys de Munt el passat diumenge 13 de setembre.

Una consulta d’aquestes característiques només es podrà dur a terme amb una implicació del conjunt del teixit social i associatiu de Balaguer i de la Noguera. Tothom que hi vulgui prendre part hi serà benvingut. Aquesta primera trobada servirà per fixar els fonaments que permetran que la nostra ciutat i la nostra comarca puguin opinar lliurement a través d’unes urnes sobre l’estatus polític del nostre país, i que per tant puguin exercir un dret democràtic elemental.

Si formeu part d’una entitat o de qualsevol tipus de col.lectiu, o si simplement hi esteu interessats a nivell individual, us esperem el proper dissabte.

Per al bon desenvolupament de la trobada, us preguem que confirmeu amb antelació la vostra assistència al correu electrònic del Casal Pere III: casalpereiii@gmail.com

Us preguem també que feu arribar aquesta convocatòria a totes les persones i col.lectius que hi puguin estar interessats.