divendres, 18 d’octubre del 2013

L'Assemblea Nacional presenta a Balaguer la campanya 'Signa un vot per la independència'La sala de plens del Consell Comarcal de la Noguera serà l'escenari aquest divendres 18 d'octubre de la única presentació a Ponent del full de ruta per als propers sis mesos de l'Assemblea Nacional Catalana. Aquest full de ruta té com a eix central una campanya de recollida de signatures per demanar el referèndum, o en cas que l'Estat ho impedeixi, la declaració d'independència per part del Parlament.

La recollida de signatures es basa en el dret de petició que tenen reconeguts els ciutadans, i ha estat presentat aquest dijous a Barcelona per part del jutge Santiago Vidal i els advocats Josep Cruanyes i Magda Oronich, en una campanya que també vol internacionalitzar el procés.

Aquesta és una de les línies estratègiques de l'Assemblea que s'explicaran aquest divendres a partir de les vuit del vespre per part diferents membres del Secretariat de l'ANC, en un acte organitzat conjuntament amb el Casal Pere III i al que hi sou tots convidats.