dissabte, 7 de desembre del 2013

La Colla Bastonera del Casal Pere III amb La Marató de TV3


La colla bastonera volem col·laborar un any més amb la Marató de TV3. Enguany a favor de la recerca biomèdica per les malalties neurodegeneratives.

Tant de bo el món de la ciència i la investigació disposés dels recursos necessaris per poder pal·liar aquestes i altres malalties, però mentre això no sigui així ens sumem a aquesta iniciativa que promou la solidaritat i es posiciona al costat de qui més ho necessita.

El diumenge 15 de desembre a partir de les 10 del matí serem a la plaça Mercadal de Balaguer per recaptar fons per la Marató


Tothom qui vulgui podrà participar al taller que hem preparat per aprendre a picar i ballar amb els bastons. Amb una aportació d’un euro es podrà aprendre un ball i fins i tot participar de la ballada conjunta amb els bastoners. Comptarem amb membres de la colla jove i de la colla gran. Us hi esperem.


Participació en directe al programa de la Marató de TV3

A la tarda ens traslladarem a Barcelona per ser presents en directe al plató de TV3. Com a entitat cultural de les terres de ponent i col·laboradora de la Marató hem estat convidats per l’organització per participar al programa. A les 10 del vespre farem una petita actuació en directe i tot seguit actualitzarem el marcador anunciant la quantitat recaptada a Catalunya i la bona acollida que la Marató ha tingut a Balaguer.

Portarem la nostra música, la nostra dansa, els nostres colors i la nostra veu. I encara tindrem força per sentir-nos i voler ser com sempre, arrelats al país, interculturals i lliures.

Ens plaurà ser un granet de sorra que amb un esperit de solidaritat sumarà per construir un futur millor.