dilluns, 16 de desembre del 2013

Es constitueix l'ANC a Balaguer


Com és sabut, s'ha convocat una consulta sobre la independència de Catalunya, que coincidirà el proper any amb la festa major de Balaguer. Des del Casal, i per tal de poder enfocar aquest referèndum amb totes les garanties d'èxit, i amb la implicació del màxim número de gent, us volem convocar a tots els socis, amics i simpatitzants a l'acte de constitució del grup local de Balaguer de l'Assemblea Nacional Catalana.

Entenem que el nou grup de l'ANC de Balaguer pot ser un molt bon instrument per dur a terme una gran campanya a favor del doble SÍ al referèndum. Caldrà una implicació molt gran de com més gent millor, per combatre el discurs de la por, la desintoxicació i els missatges catastrofistes que s'estan enviant des d'amplis sectors polítics i de poder.

Per tal de repetir l'èxit i l'esperit de la consulta de Balaguer Decideix, que després hem pogut repetir en d'alters actes com la Via Catalana, des del Casal convoquem tota la ciutadania aquest proper dimecres dia 18 de desembre a les 20:00 hores a la Sala Maria Rúbies del Consell Comarcal per constituir un grup local de l'ANC, i crear les estructures per fer una campanya continuada a favor del doble SÍ al referèndum.