dimecres, 17 de juliol del 2013

El Casal Pere III organitza autocars per la cadena humana de l'Onze de Setembre

Cartell promocional dels autocars
L'Ateneu de Balaguer serà l'encarregat de coordinar els diferents autocars que sortiran de la ciutat comtal per participar a la multitudinària cadena humana per la independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana. L'organització ha reservat per a Balaguer un tram al municipi del Vendrell, al Baix Penedès, d'aquesta iniciativa que vol enllaçar el país des de la Catalunya Nord fins al País Valencià.

Està previst que un milió de persones prenguin part d'aquesta iniciativa a favor de l'estat propi que tindrà lloc el dia de la diada de l'onze de setembre a les 17:14 de la tarda, per recordar l'any que Catalunya va perdre el seu Estat.

Les sortides dels autocars es farà des de l'estació d'autobusos de Balaguer en dos horaris diferents, a les 9 i a les 11 del matí, per facilitar al màxim una presència important de la capital de la Noguera.

Des del Casal s'han preparat tres alternatives diferents de participació:
1) la gent que s'apunti per participar al tram reservat a Balaguer però que es desplaçarà amb vehicle propi fins al Vendrell.
2) la gent que marxarà amb autocar a primera hora del matí, i que un cop al Vendrell participarà als actes turístics i culturals organitzats a la capital del Baix Penedès.
3) i finalment la gent que marxarà en autocars per arribar al Vendrell a l'hora de dinar.

Les inscripcions, tant per qui es vulgui desplaçar amb vehicle propi com per qui ho faci amb autocar s'han de fer fins el dia 31 de juliol al bar 'la Rosaleda' i a la papereria 'Manhattan'. Des del Casal es fa una crida a tots els balaguerins a prendre part d'aquesta proposta multitudinària, i alhora demana que tots els interessats s'apuntin amb temps per tal de garantir que no hi hagi trams buits.