dimarts, 4 de juny del 2013

El Casal organitza autocars des de Balaguer per assistir al Concert per la llibertat



El proper dissabte dia 29 de juny el Camp Nou serà l'escenari d'un macro-concert a favor de la independència, amb un programa on actuaran una seixantena de grups d'arreu dels Països Catalans sota la direcció musical de Gerard Quintana i Lluís Llach.

El concert ha estat batejat amb el nom 'Concert per la Llibertat' i està organitzat per Òmnium Cultural. Hi ha entrades a partir de 12€, i només es poden comprar per internet.

Des del Casal Pere III de Balaguer estem organitzant autocars, però cal que la gent compri les entrades pel seu cantó. Aquest dimarts s'han posat en venda els tiquets per a l'autocar en un únic punt de venda, la Rosaleda, al preu de 10€.

El concert començarà a les 20h del vespre però les hores prèvies hi haurà una fira i diferents propostes culturals a les immediacions del Camp Nou. És per això que la sortida des de Balaguer està programada a 2/4 de 4 de la tarda a l'estació d'autobusos.

L'autocar està organitzat pel Casal Pere III amb la col·laboració de l'Ajuntament de Balaguer, d'Òmnium Cultural, i dels comitès locals de Convergència i d'Esquerra.