dimecres, 13 de març del 2013

El Casal portarà el film 'L'endemà' d'Isona Passola a Balaguer



Durant aquests dies s'està duent a terme la campanya de captació de fons a través del micromecenatge per tirar endavant el nou projecte cinematogràfic de la productora Isona Passola, autora de Pa Negre, consistent en un documental per donar arguments als indecisos, i aconseguir que el SÍ a la independència no es quedi amb el 70% que auguren les enquestes, i encara sigui més majoritari.


Aquesta pel·lícula documental recollirà amb vint-i-cinc temes, les opinions dels millors especialistes nacionals i internacionals per esbandir la por dels indecisos i parlarà d’un Estat nou i radicalment democràtic, per il·lusionar aquells que pensen que no hi ha res a fer i d’ella se’n despendrà una web-sèrie que es dirà píndoles contra la por.

Per garantir la qualitat cinematogràfica del documental i de la web-sèrie s'ha obert una alternativa popular per participar-hi a través del micromecenatge que ens ofereix la web de Verkami. Com a Casal hi hem participat, garantint-nos d'aquesta manera que a partir del gener de l'any vinent, quan està prevista l'estrena, podrem projectar públicament el documental a la nostra ciutat, i comptar en aquesta presentació amb representants del mateix equip.

Si encara no ho heu fet podeu fer donacions a partir de 10 euros en aquest enllaç.