diumenge, 17 de març del 2013

El Casal Pere III celebra els 10 anys amb una nova seu al cèntric carrer d'Avall

L'assemblea anual del Casal serveix per dissenyar els actes del desè aniversari


Aquest dissabte va tenir lloc al Consell Comarcal l'assemblea més important de l'any, la que serveix per fer balanç i presentar els nous projectes. Però la trobada amb socis i simpatitzants no va ser una assemblea qualsevol, ja que tenia dos importants punts en l'ordre del dia: el calendari dels actes per commemorar el desè aniversari i el canvi d'ubicació de l'entitat, que es trasllada al Carrer d'Avall.

I és que el Casal s'acomiada de l'estatge on ha estat aquests darrers deu anys per anar a un dels carrers més cèntrics del centre històric, el carrer d'Avall, a un edifici conegut per tots els balaguerins pel tradicional aparador amb pollets. Un nou casal que s'inaugurarà formalment per Sant Joan per fer-lo coincidir amb el 10è aniversari, amb una gran festa el dissabte 29 de juny que inclourà entre els actes principals amb la primera Trobada de Colles Bastoneres de Balaguer.

Però no serà l'únic acte que està preparat. Durant tot l'any s'han programat diferents activitats, entre els que s'hi troben festes consolidades com el Correllengua, la Prèvia a la Diada o l'aniversari de Jaume d'Urgell, a més de concerts, presentacions de llibres, projeccions de films o conferències que s'han preparat al llarg de l'any.

Renovació de junta


L'assemblea del dissabte també va aprovar la renovació de les comissions de treball del Casal, amb un equip que estarà format pel Xavier i la Miracle com a responsables de la Colla Bastonera, el Marc en l'àmbit de premsa i comunicació, la Mercè com a responsable de logística i nou local, la Lolita al Correllengua, la Núria encarregada de les relacions institucionals, el Joan a la Comissió 600 anys, el Jaume de secretari, la Teresa de tresorera i el Jordi-Ignasi de portaveu.