dissabte, 1 de setembre del 2012

El Casal organitza els autocars de Balaguer per anar a la gran concentració independentista de l'onze de setembre

Des del Casal Pere III estem organitzant autocars per assistir a la gran concentració per la independència que tindrà lloc el proper dimarts onze de setembre a Barcelona, manifestació unitària que es coordina des de l'Assemblea Nacional Catalana sota l'eslògan 'Catalunya nou Estat d'Europa'.

Els autocars sortiran de l'estació d'autobusos a les tres de la tarda, per arribar a Barcelona força abans de l'inici de la gran manifestació, que està prevista per a les sis de la tarda. La tornada es farà al voltant de les deu del vespre per poder ser a Balaguer abans de la mitjanit.

El preu del viatge serà de 10 euros i es pot adqurir els tiquets als següents establiments: Bar la Rosaleda (Plaça Pau Casals) i Papereria Manhattan (Plaça del Mercadal)

Aquests autocars els organitzem des del Casal Pere III en coordinació amb l'ANC i la col.laboració de diferents partits polítics, i en pocs dies es preveu que s'omplin els tres autocars que tenim contractats. Per tant fem una crida a tota la gent interessada a apuntar-se ben aviat, ja que no tenim clar que puguem disposar de més autocars.