divendres, 28 de desembre del 2007

Cap d'Any festiu i combatiu!


Festa de Cap d’Any al Casal

Després de fer una valoració molt positiva de les convocatòries d’aquest any 2007 que deixem enrere, el Casal Pere III es prepara per obrir l’any 2008, l’any en què celebrarà el seu cinquè aniversari.

Per saludar l’any nou, el Casal Pere III tindrà les seues portes obertes a tots els seus socis i militants, però també a tota la ciutat de Balaguer i a tota la gent que vulgui acostar-s’hi, i celebrarà una festa de Cap d’Any al carrer Santa Anna –lloc on el Casal té la seua seu– a partir de la mitjanit, després que hagin sonat les dotze. D’aquesta manera, els balaguerins i les balaguerines tindran un punt de trobada on desitjar-se els millors auguris per aquest nou any, que serà tan festiu i combatiu com l’anterior.

Per encetar les celebracions nocturnes, el Casal Pere III té prevista música festiva i combativa d’arreu dels Països Catalans, celebrar un nou concurs de comptar ‘titius’ al porró (s’arribarà ja a la tercera edició) i una particular versió del campionat garrotinaire, que aquesta vegada tindrà format nadalenc. Tots els socis/les sòcies i militants del Casal tindran una degustació gratuïta de begudes de la terra.

Us hi esperem!