dilluns, 21 de setembre del 2015

Correllengua 2015: Festa Vota & Farra


Tenim tres bones raons per contactar amb vosaltres, i aprofitarem aquest correu per compartir-les:

En primer lloc us ampliem la informació del Correllengua, que tal com us vam informar, enguany s'ha avançat una setmana, i tindrà lloc aquest divendres al vespre sota el nom de 'Festa Vota&Farra'. Les activitats començaran a la tarda amb un concurs de botifarra. Al vespre la concentració serà a les 21 hores a davant de l'urna gegant de la cruïlla entre el Passeig i el carrer Doctor Flèming. Una cercavila amb gegants, batucada, bastoners i demés cultura popular ens acompanyarà fins a la plaça. Després del sopar popular -on comptarem amb la presència del cantant Francesc Ribera 'Titot'- arribaran les actuacions dels grups Er Taqueta i Sense Sal. Annexem cartell. El Correllengua està organitzat conjuntament amb l'ANC de Balaguer i amb la col·laboració de Correbars Balaguer i de l'Assemblea de Joves.

En segon lloc recordar-vos que la setmana vinent, el dissabte 3 d'octubre, tindrà lloc a les 18 hores al Mercadal la Diada Castellera. Organitzat des del Casal, la diada ens portarà l'actuació de les colles Salats de Súria, Margeners de Guissona i Torraires de Montblanc.

Finalment, des del Casal Pere III-Ateneu de Balaguer volem compartir la nostra satisfacció per aquest procés polític per la llibertat dels Països Catalans, que al Principat s'està visquent especialment amb molta força. Estem molt contents d'haver arribat on som gràcies als esforços de milers i milers de persones i entitats. Però ara cal consolidar-ho, aquest diumenge. És per això que, malgrat que el Casal no tingui cap vincle ni compromís amb cap partit polític, fem una crida a votar alguna de les dues candidatures independentistes: Junts pel Sí o la CUP.