dimarts, 1 de setembre del 2015

Balaguer recorda la figura de l'Ovidi Montllor amb una exposició i un concert

Enguany fa 20 anys que ens va deixar l'actor i cantant d'Alcoi. Per commemorar-ho, el prestigiós artista Toni Miró, també alcoià i amic de Montllor, ha elaborat una col·lecció de materials d'obra gràfica, litografies, pintures i escultures, en una exposició itinerant. La mostra ha estat organitzada entre d'altres per la Coordinadora de Casals i Ateneus dels Països Catalans, la Cal i Som Països Catalans, i ja ha estat a Sabadell, Xàtiva i Olot, entre d'altres. Aquest divendres arriba a Balaguer en la que serà la única oportunitat de veure les obres a les Terres de Ponent.

Des del Casal Pere III, entitat responsable de la mostra que es podrà veure a la capital de la Noguera, s'ha transformat la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament en una sala de concerts, amb taules i cadires, on les obres de Miró es complementen amb un audiovisual que repassa la trajectòria del músic alcoià.

Una inauguració amb recital
L'espai expositiu s'inaugura aquest divendres a les nou del vespre en una festa que inclourà música en directe. El cantautor barceloní Jordi Montañez recordarà les cançons més populars de Montllor.
La col·lecció es complementa amb un catàleg i diferent marxandatge, i es podrà veure a l'edifici consistorial fins el diumenge 20 de setembre.