divendres, 21 de novembre del 2014

Xerrada "El procés català vist des de Brussel·les" i cinefòrum de "L'endemà"


Després del punt d'inflexió del 9 de novembre, el Casal Pere III segueix amb la seva programació d'actes sobre el procés d'independència de Catalunya. Dissabte 29 de novembre a les 7 del vespre tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament la xerrada-col·loqui "El procés d'independència vist des de Brussel·les. Catalunya i la crisi de l'euro". Anirà a càrrec d'Aleix Sarri, assessor de l'eurodiputat Ramon Tremosa i autor del llibre "La Unió Europea en perill" i de Francesc Canosa, periodista i escriptor.

D'altra banda, dimecres 3 de desembre a 2/4 de 10 del vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament projectarem el fim "L'endemà" i posteriorment gaudirem d'un cinefòrum amb la seva directora, Isona Passola. L'entrada és gratuïta.

"L'endemà" és una pel·lícula documental que es proposa aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos, i que finançat a través de Verkami, ha estat el projecte que més diners ha obtingut a través del micromecenatge de tot Europa. Dirigit per Isona Passola, el film vol donar arguments clars, sòlids, fiables i contrastats sobre el procés d'independència amb els màxims especialistes nacionals i internacionals.