dijous, 12 de març del 2009

Comença el ball de bastons!


Aquest dissabte 14 de març comença el curs de ball de bastons que ha de conduir a la creació d'una colla bastonera a la ciutat de Balaguer, i per tant a la comarca de la Noguera, que pugui participar de les trobades combatives i de cultura popular que es duguin a terme arreu dels Països Catalans. Es tracta un cop més d'una iniciativa pionera a la comarca, que fins ara no havia estat proposada mai per ningú.

La presència del ball de bastons en alguns dels actes de l'any 2008 del Casal(com la multitudinària festa d'aniversari o el massiu Correllengua, actes amb una gran afluència de públic en què van participar els bastoners del Pla de l'Aigua de Lleida), sumat a la progressiva demanda, han fet que el Casal Pere III - Ateneu de Balaguer cregui que val la pena d'oferir una nova activitat cultural d'aquesta mena a la nostra ciutat i a la nostra comarca, apreciació que queda reforçada pel nombre elevat d'interessats a formar part de la colla bastonera que ja hi ha en aquests moments.

Per inscriure't, encara ets a temps d'enviar un correu electrònic al Casal (casalpereiii@gmail.com) o bé de trucar al telèfon que apareix en el cartell.

Bon cop de bastó, defensors de la terra!