dilluns, 26 de gener del 2009

CALENDARI FEBRER-MARÇ


Ja tenim aquí les activitats del Casal per als mesos de febrer i març, que teniu exposats tot seguit. A banda de les assemblees de joves quinzenals, remarquem que en aquest any 2009 –el sisè del Casal– arrenquen amb força dos iniciatives. D’una banda, les convocatòries del projecte “Vincles”, d’integració de nous catalans en la nostra societat. D’una altra, el curs de ball de bastons que farà que la comarca de la Noguera disposin finalment d’una colla bastonera. Ben aviat us donarem encara més informació sobre aquesta iniciativa. El Casal serà obert a tothom cada dia que s’hi convoquin activitats.

Divendres, 30 de gener. A les nou del vespre. Assemblea de joves.

Dissabte, 7 de febrer. A les vuit del vespre. Taller de jocs populars catalans: cartes (Projecte Vincles).

Divendres, 20 de febrer. A les nou del vespre. Assemblea de joves.

Dissabte, 21 de febrer. A les vuit del vespre. Taller de lectura (Projecte Vincles)

Dissabte, 28 de febrer. Durant tot el dia. Jornada de treball intern de l’Assemblea de Joves.

Dissabte, 7 de març. A partir de les cinc de la tarda: taller de perruqueria africana (“trenes”; Projecte Vincles). A les vuit del vespre: acte commemoratiu del dia de la dona treballadora (a càrrec de Maulets-Noguera; us en donarem més informació).

Dissabte, 14 de març. A les cinc de la tarda: inici del curs de ball de bastons. A les set de la tarda: Assemblea de Joves.

Dissabte, 21 de març. A les vuit del vespre: taller de jocs populars africans (Projecte Vincles).

Dissabte, 28 de març. A les cinc de la tarda: curs de ball de bastons. A les set de la tarda: Assemblea de Joves.

Per al dia 5 d’abril, diumenge, es treballa en una sortida al Cap de Pont de Balaguer, per revisitar els espais de lluita de la riba del Segre contra els feixistes de la Guerra del 36. També us n’avançarem més informació, i us confirmarem aquesta convocatòria.