dimecres, 15 d’octubre del 2014

Balaguer organitza un autocar per l’acte d'Ara és l'hora de diumenge a Barcelona


La campanya Ara és l'hora realitzarà un gran acte central aquest diumenge 19 d'octubre, a les 12 del migdia, a la plaça de Catalunya de Barcelona, per a refermar el compromís dels ciutadans amb la unitat del procés i en el 9N com a millor instrument per decidir el futur del nostre país.

Comptarem amb la presència de Carme Forcadell i Muriel Casals, conjuntament amb representants de partits polítics i de la societat civil. Ja han confirmat la seva presència el president de Súmate, Eduardo Reyes; Miquel Calçada; Germà Bel; Lluís Llach; i l'actriu Carme Sansa.

És important que es vegi que el suport popular no disminueix, i per tant també cal comptar amb la presència de tots i cadascun de nosaltres!

Per facilitar que hi hagi el màxim de gent possible donant suport al procés des del grup de Balaguer de la campanya unitària Ara és l'hora hem decidit organitzar un autocar, i posar a la venda tiquets a 12 euros. A banda, és clar, d’animar tothom que pugui a anar-hi amb el seu propi cotxe.

Aquest cop, donat l'escàs marge de temps disponible, centralitzarem la venda en un sol punt: l'oficina d'informació turística situada al vestíbul del Museu, a la Plaça dels Comtes d'Urgell de Balaguer.

Sortirem de l'estació d'autobusos a 2/4 de 10 del matí i tornarem al voltant de les cinc de la tarda, per donar temps de poder dinar a Barcelona, ja sigui amb un entrepà o en algun bar o restaurant, a elecció de cadascú.

Preguem que feu la màxima difusió d'aquest missatge, donada la rapidesa amb que estem organitzant aquest operatiu. Gràcies!


Campanya unitària 'Ara és l'Hora' – Balaguer.