dilluns, 2 de juliol del 2007

QUART ANIVERSARI! SOPAR POPULAR PER LA TRANSSEGREEl proper dissabte 7 de juliol, el mateix dia que a Balaguer se celebra la Transsegre, tindrà lloc al Casal Pere III un sopar popular obert a tothom que hi vulgui participar. El sopar popular serveix per cloure el quart anys d’activitats del Casal Pere III, i també per celebrar el quart aniversari de l’entitat.

Aquest quart any d’activitat ha estat el més exitós de la cada cop més llarga història del Casal Pere III, i les seues assemblees en fan una valoració molt positiva. Ha estat l’any de convocatòries multitudinàries tradicionals com el Correllengua, però també de nous reclams també massius com la primera Festa Major Alternativa de Balaguer o dels actes de commemoració de Sant Jordi, que van comptar amb un concert que va omplir de gom a gom la sala de la Rosaleda. A aquestes grans convocatòries cal sumar-hi les constants xerrades, festes o taules redones, a més de les campanyes d’agitació, de la realització del mural de l’avinguda dels Països Catalans amb el lema “Defensem la Terra” o del naixement de col.lectius afins al Casal com l’assemblea de la Noguera de l’organització juvenil Maulets i del primer nucli comarcal del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

El sopar comptarà amb un entrant i un plat (més beguda), i el preu és popular. Tots els que estiguin interessats a participar-hi, cal que ho comuniquin al més aviat possible. Ho podeu fer al correu electrònic del casal fins al dia 5 de juliol (més endavant, cal comunicar-ho directament al Casal): casalperetercer@yahoo.ca.

El Casal Pere III romandrà obert després del sopar, durant les primeres hores de la nit, per a tots aquells que vulguin començar la Transsegre a l’ateneu de la ciutat.